Sezonul estival aduce schimbari in garderoba

pantofi noi

Luna Mai este dedicata pentru deschiderea sezonului de vara dar si tranzitia de la garderoba de iarna la cea de vara. In fiecare an tendintele modei sunt diferite, apar diferite nuante in trend si multe sortimente diversificate.

Incet, incet se va pierde clasicul si va aparea in top modelele diversificate, daca pana acuma moda ne aducea tinute care aveau o nuanta sau nu mai mult de 3 acum valul nuantelor este tot mai gasit in piesele vestimentare. Vara se gasesc cele mai multe piese vestimentare pigmentate cu paleta de culori vii, deoarece acestea sunt intr-un numar mult mai mare.

Daca pana acuma moda nu conta asa de mult, ci conta sa te simti bine in hainele pe care le porti, acum situatia se schimba, tot mai mult suntem infruentati sa purtam tot felul de ciudatenii pentru ca sunt „la moda”, indiferent de sacrificiile pe care trebuie sa le faci, te imbraci la moda.

Cel mai important lucru nu este sa ai haine la moda si sa nu ai inspiratie atunci cand le asortezi, ci atunci cand din hainele clasice poti face o tinuta la moda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *