Reduceri pana la -60%

Amely Shoes de peste 30 de ani pe piata din Romania.

Cum aplic un cupon pe amely.ro?

Cum aplic un cupon pe amely.ro?

Amely SRL |

Time needed: 2 minutes.

Ai un cupon pentru siteul amely.ro si nu sti cum sa il aplici la cosul de cumparaturi? Urmareste acesti pasi simpli pentru a obtine reducerile de pe cupon.

  1. Gaseste si adauga produsul dorit in cosul de cumparaturi.

    Intra pe modelul dorit, selecteaza marimea si apasa butonul "Adauga in cos" pentru a incepe procesul de a plasa comanda.

  2. Apasa pe butonul cu simbolul cos de cumparaturi din coltul drept.

    Aici veti avea 2 optiuni, una este de a vizualiza cosul, si alta de a trece direct la finalizarea comenzii, alegerea este a dvs.

  3. Daca ati apasat Finalizare va rog mergeti la punctul 7.

    Daca ati apasat Vezi Cosul, veti intra pe pagina cosului de cumparaturi. Aici in partea din dreapta jos veti vedea o sectiune pentru cupoane. Introduceti cuponul dvs in acest spatiu si apasati aplica cupon.

  4. Odata introdus reducerea este vizibila.

    Ca in aceasta poza reducerea va fi vizibila in totalul cosului, daca nu este vizibila inseamna ca a intervenit o eroare. Posibile motive sunt expirarea cuponului, limita de utilizari pe cupon sau pe utilizator, sau introducerea eronata a cuponuli. Daca reducerea apare in sectiunea sub-total mergeti la punctul 7 unde veti plasa comanda.

  5. Ai apasat finalizare comanda si ai omis pasul 3 si 4?

    In acest caz puteti aplica cuponul direct de pe pagina Finalizeaza Comanda. In partea de sus veti observa doua intrebari, una din acestea este "Ai un cupon? Dă clic aici pentru a-ți introduce codul." Este destul de clar, apasati clic unde scrie clic pentru a desface modulul de introducere a cuponului.

  6. Introduceti codul cuponului in spatiul desemnat si apasa butonul Aplica Cuponul

  7. Verifica daca cuponul apara in sub totalul comenzii

    La fel ca in aceasta poza reducerea va fi vizibila in totalul cosului, daca nu este vizibila inseamna ca a intervenit o eroare. Posibile motive sunt expirarea cuponului, limita de utilizari pe cupon sau pe utilizator, sau introducerea eronata a cuponuli.

  8. Plaseaza Comanda

    Gata acum puteti plasa comanda cu reducerea cuponului. Daca aveti erori sau doriti mai multe informatii va rugam sa ne contactati. Metodele de contact le puteti gasii in sectiunea Contact.

Lasa u comentariu

Comenturile trebuie aprobate inainte de postare.