%
158,40 lei

SANDALE DAMA KARO  Material Fata: piele ecologica, de inalta calitate, cu design deosebit, tipul varfului: rotund, fixare pe picior datorita inchiderii cu o banda elastica;  Material brant: de inalta calitate, cu burete pentru confort sporit;  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, usoara, confortabila, moderna;  Inaltime Max Talpa: 2.5 cm.  Inaltime Max Toc: 4 cm.

%
199,20 lei

SANDALE DAMA SACCIO Material Fata: piele ecologica, tipul varfului: rotund, tip inchidere: catarama, de inalta calitate. Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate. Material Talpa: durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, moderna, de inalta calitate. Inaltime Max Toc: 11 cm.

%
%
%
238,40 lei

Completeaza-ti tinuta cu Sandalele Dama Karo albe, pentru un stil elegant si confortabil de invidiat!

%
279,20 lei

Aceste sandale pentru femei Karo cu varf patrat sunt fabricate din material textil de inalta calitate, cu un design modern si toc aplicat pentru o inaltime impresionanta. Talpa durabila si confortabila, iar culoarea aurie completeaza orice tinuta eleganta cu o nota de stralucire.

%
199,20 lei

Adauga stil si confort garderobei tale de vara cu sandalele dama Karo! Realizate din piele ecologica de calitate superioara si cu un design modern si sofisticat, aceste sandale sunt perfecte pentru orice ocazie. Brantul special conceput asigura confortul piciorului, iar talpa durabila si eleganta ofera un mers sigur si increzator. Culoarea auriu este intotdeauna in trend, asa ca investeste in aceste sandale deosebite si adauga un plus de eleganta si stil tinutelor tale de vara!

%
199,20 lei

Aceste sandale pentru femei sunt create din piele ecologică, cu un design modern și deosebit, având varful patrat. Materialul brantului este prevăzut cu burete pentru un confort sporit și este de înaltă calitate. Talpa este durabilă, având o tinută elegantă și fiind prevăzută cu toc aplicat, de înaltă calitate. Sandalele au un aspect estetic plăcut și pot fi purtate cu diverse ținute.

%
238,40 lei

Aceste sandale pentru dame sunt realizate din piele ecologică de înaltă calitate cu un design modern și deosebit. Vârful este rotund, iar brantul este confecționat cu burete pentru un confort sporit. Talpa este durabilă și cu o tinută elegantă, cu toc aplicat de înaltă calitate. Înălțimea maximă a talpii este de 2 cm, în timp ce înălțimea maximă a tocului este de 10 cm. Aceste sandale sunt potrivite pentru diferite ocazii, oferind confort și stil.

%
238,40 lei

Aceste sandale sunt potrivite pentru o gama larga de activitati, de la plimbari in aer liber la iesiri in oras sau evenimente mai formale. Datorita designului modern si calitatii materialelor folosite, aceste sandale sunt o alegere excelenta pentru femeile care doresc sa arate si sa se simta bine in orice situatie.

%
238,40 lei

Aceste sandale pentru femei sunt fabricate din piele ecologica cu un design modern si atractiv. Materialul brantului este de inalta calitate si dispune de burete pentru a oferi un confort sporit in timpul purtarii. Talpa este durabila, eleganta si aplicata cu un toc inalt de 13 cm pentru un aspect sofisticat si feminin. Inaltimea maxima a talpii este de 4 cm pentru a oferi si mai multa stabilitate in timpul purtarii. Aceste sandale sunt ideale pentru evenimente speciale sau pentru a adauga o nota eleganta si stilata la orice tinuta de vara.

%
238,40 lei

Aceste sandale pentru femei marca Karo sunt realizate din piele ecologică de înaltă calitate, cu un design modern și deosebit și un vârf rotund. Brantul este confecționat cu burete pentru confort sporit și de înaltă calitate. Talpa este durabilă și are o tinută elegantă, fiind prevăzută cu toc aplicat cu înălțime maximă de 9 cm.

%
199,20 lei

PANTOFI DAMA KARO  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design modern, design deosebit, tipul varfului: ascutit.  Material Brant: de inalta calitate, cu burete pentru confort sporit;  Material Talpa: cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, confortabila, moderna.  Inaltime max. Toc: 9 cm.

%
199,20 lei

PANTOFI DAMA KARO  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design modern, design deosebit, tipul varfului: ascutit, cu acesorii;  Material Brant: de inalta calitate, cu burete pentru confort sporit;  Material Talpa: cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, confortabila, modrna, de inalta calitate;  Inaltime max. Toc: 9 cm.

%
238,40 lei

PANTOFI DAMA KARO  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design modern, design deosebit, tipul varfului: ascutit, cu accesorii, de inalta calitate.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate.  Material Talpa: cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, condortabila, moderna, de inalta calitate.  Inaltime Max Toc: 9 cm.

%
129,00 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: textil de inalta calitate, tipul varfului: rotund, cu design deosebit.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, confortabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat.  Inaltime Max Toc: 7 cm.

%
129,00 lei

Pantofi dama de gala KARO

%
99,80 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: de inalta calitate, cu design deosebit, tipul varfului: rotund, piele ecologica.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, moderna.

%
129,00 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design deosebit, tipul varfului: rotund.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, moderna.  Inaltime Max Toc: 11 cm.  Inaltime Max Talpa: 2 cm.

%
129,00 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design deosebit, tipul varfului: rotund.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, moderna.  Inaltime Max Toc: 11 cm.  Inaltime Max Talpa: 2 cm.

%
398,40 lei

SABOTI DAMA BUGATTI material față: de inalta caliate, piele naturala, cu design modern. material căptușeală: de inalta calitate, piele naturala. material branț: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate, piele naturala. material talpă: durabila, confortabila, moderna, de inalta calitate.  

%
99,80 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: piele ecologica, de inalta calitate, cu design deosebit.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, confortabila.  Inaltime Max Toc: 5,5 cm.

%
129,00 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: piele ecologica, de inalta calitate, cu design deosebit.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, toc subtire.

%
99,80 lei

Pantofi dama de gala KARO

%
99,80 lei

Pantofi dama de gala KARO

%
Stoc epuizat
519,20 lei

   

%
Stoc epuizat
238,40 lei

SANDALE DAMA KARO  Material Fata: piele ecologica, cu design modern, de inalta calitate, tipul varfului: rotund.  Material Brant: de inalta calitate, cu burete pentru confort sporit.  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat.  Inaltime Max Toc: 11 cm.

%
Stoc epuizat
158,40 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: de inalta calitate, cu design modern, tipul varfului: rotund, piele ecologica.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, usoara, bicolora, moderna, confortabila. Inaltime Max Toc: 6 cm. Inaltime Max Talpa: 3,5 cm.

%
Stoc epuizat
158,40 lei

SANDALE DAMA CAROLIE  Material Fata: de inalta calitate, cu design deosebit, tipul varfului: patrat, piele ecologica.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, cu tinuta eleganta, cu toc aplicat, moderna.

%
Stoc epuizat
79,80 lei

Pantofi dama de gala KARO