SANDALE DAMA KARO 880-62/ AG

149,00 lei

Pantofi dama KARO

Tabel Marimi
KARO
SKU: KARO 880-62/ AG Categorii: , , ,
×
Marime Dimensiune
35 23,5
36 24
37 24,5
38 25.5
39 26
40 26,5