Rieker

Rieker Antistress

Rieker este un producator de încălțăminte care produce pantofi, ghete si sandale pentru bărbați și dame. Distributia se face către aproximativ 9.000 de comercianți cu amănuntul în Europa. Sediul central este în Thayngen, Elveția, iar compania folosește aproximativ 20.000 de oameni din întreaga lume. Fondată în localitatea Dark Woodland din sudul Germaniei în 1874.

Ce ofera Rieker Antistress

Rieker ofera deja cea mai largă gamă posibilă de pantofi, ghete, sandale si pantofi pentru bărbați și femei, pe care o puteti gasi în întreaga lume. Scopul este de a oferi o gamă largă constantă de încălțăminte pentru bărbați și femei în toate anotimpurile, de cea mai mare calitate posibila.

Filosofia ANTISTRESS pentru incaltaminte:

  • Mai usori: produse din materiale speciale si unice care asigura o greutate scazuta si o confortabilitate deosebita la utilizare.
  • Mai multa flexibilitate: permite miscari naturale si asigura potrivirea buna pentru orice tip de picior.
  • Mai spatiosi: produse personalizate pentru a asigura mai mult spatiu degetelor, permitand spatiu in plus si pentru picior.
  • Cu absorbtie de soc: tehnologie inteligenta a talpii pentru a echilibra presiunea pe intreaga suprafata a socului pentru o purtare confortabila pe perioade mai lungi.
Spring Sale
298,00 lei 198,00 lei

PANTOFI DAMA RIEKER PIELE NATURALA Material Fata: piele naturala, de inalta calitate. Material Brant: cu burete pentru confort sporit, piele naturala, de inalta calitate. Material Talpa: de inalta calitate, usoara, durabila, flexibila, cusuta, confortabila. Inaltime Max.talpa: 1,5 cm. Inaltime Max.toc: 3,5 cm.

Spring Sale
298,00 lei 198,00 lei

PANTOFI DAMA RIEKER PIELE NATURALA Material Fata: piele naturala, de inalta calitate. Material Brant: cu burete pentru confort sporit, piele naturala, de inalta calitate. Material Talpa: de inalta calitate, usoara, durabila, confortabila.

Spring Sale
298,00 lei
238,40 lei

PANTOFI DAMA RIEKER  Material Fata: piele ecologica, cu design modern, textil de inalta calitate.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit memo soft, de inalta calitate.  Material Talpa: de inalta calitate, usoara, flexibila, durabila, confortabila.

Spring Sale
289,00 lei 198,00 lei

PANTOFI DAMA RIEKER  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design modern.  Material Brant: cu burete pentru brant memo soft, de inalta calitate.  Material Talpa: durabila, usoara, de inalta calitate, confortabila, flexibila.

Spring Sale
289,00 lei 198,00 lei

PANTOFI DAMA RIEKER PIELE NATURALA Material Fete: piele naturala, de inalta calitate, piele ecologica. Material Brant: cu burete pentru confort sporit, piele naturala, de inalta calitate. Material Talpa: durabila, de inalta calitate, flexibila, usoara, confortabila.

Spring Sale
298,00 lei
238,40 lei

PANTOFI DAMA RIEKER  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design modern.  Material Brant: cu burete pentru memo soft, de inalta calitate.  Material Talpa: durabila, usoara, de inalta calitate, confortabila, flexibila.  Inaltime Max.talpa: 1,5 cm.  Inaltime Max.toc: 3 cm.

Spring Sale
298,00 lei
238,40 lei

PANTOFI DAMA RIEKER  Material Fata: piele ecologica, de inalta calitate.  Material Brant: cu burete pentru brant memosoft, de inalta calitate.  Material Talpa: de inalta calitate, flexibila, usoara, durabila, confortabila, cusuta. Inaltime Max.talpa: 1,5 cm. Inaltime Max.toc: 3 cm.

Spring Sale
298,00 lei 239,00 lei

 PANTOFI BARBATI RIEKER  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design modern.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate.  Material Talpa: de inalta calitate, durabila, confortabila, flexibila, usoara.

Spring Sale
319,00 lei 239,00 lei

 PANTOFI BARBATI RIEKER  Material Fata: textil de inalta calitate, cu design modern.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate, special, detasabil.  Material Talpa: de inalta calitate, usoara, flexibila, durabila, confortabila.

Spring Sale
279,00 lei 198,00 lei

PANTOFI DAMA RIEKER PIELE NATURALA  Material Fata: piele naturala intoarsa, de inalta calitate.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate, piele naturala.  Material Talpa: de inalta calitate, usoara, flexibila, durabila, confortabila.  Inaltime Max.talpa: 1,5 cm.  Inaltime Max.toc: 3,5 cm.

Spring Sale
309,00 lei 239,00 lei

PANTOFI DAMA RIEKER PIELE NATURALA  Material Fata: piele naturala, cu design modern,de inalta calitate.  Material Brant: cu burete pentru confort sporit, de inalta calitate.  Material Talpa: de inalta calitate, usoara, durabila, confortabila, cusuta, flexibila.

Spring Sale
329,00 lei
263,20 lei

PANTOFI DAMA RIEKER PIELE NATURALA  Inaltime toc: 5.5  cm  Material Fata: piele naturala, de inalta calitate, cu design modern  Material Talpa: de inalta calitate,   usoara, flexibila, durabila,cu toc turnat.