SANDALE DAMA KARO JY13-13 /N

158,40 lei

Pantofi dama de gala KARO

Tabel Marimi
KARO
SKU: KARO JY13-13 /N Categorii: , , ,
×
Marime Dimensiune
35 23
36 23.5
37 24,5
38 25
39 26