Reduceri pana la -60%

Amely Shoes de peste 30 de ani pe piata din Romania.

Este mai bine să purtați cauciuc sau piele? Cum să alegeți cele mai bune sandale pentru plajă.

sandale pe plaja

Amely SRL |

Atunci când căutați sandale de plajă noi, numărul mare de opțiuni disponibile poate fi descurajant. Plasticul, pielea, cauciucul, țesătura, spuma, lemnul și aproape orice alt material rezistent pot fi folosite la încălțămintea modernă. Atunci când se caută cea mai confortabilă și de lungă durată alternativă, majoritatea cumpărătorilor rămân cu două opțiuni: piele sau cauciuc.

Fiecare dintre aceste materiale durabile are beneficii și dezavantaje, iar înțelegerea acestor caracteristici îi va ajuta pe cumpărători să găsească cea mai bună sandală de plajă pentru ei. Continuați să citiți pentru a afla mai multe!

Ce este mai bine: piele sau cauciuc pentru sandale de plajă?

Nu trebuie să fie dificil să găsești pantofi de plajă buni. Această comparație între sandalele din cauciuc și cele din piele vă va ajuta să luați o decizie educată și benefică, care va avea ca rezultat o nouă pereche elegantă de sandale de plajă.

Sandalele de plajă din piele sunt comune deoarece sunt atât la modă, cât și confortabile. Sandalele din piele, pe de altă parte, nu se amestecă bine cu umiditatea și, după multe ore petrecute în aerul și nisipul plin de sare și umiditate, vor începe să se degradeze.

Sandalele din piele, pe de altă parte, nu sunt condamnate să moară pe plajă. Proprietarii își pot proteja sandalele de deteriorarea cauzată de umiditate aplicând din timp ceară pentru piele pe încălțăminte. Pielea poate rezista mai mult decât aproape orice alt material de încălțăminte cu o îngrijire și o întreținere corespunzătoare.

Caracteristici

Țesăturile și materialele sintetice nu reușesc, de asemenea, să egaleze caracteristicile pielii adevărate. Aceste caracteristici includ:

  • membrană respirabilă, semi-poroasă, care diminuează transpirația.
  • Durabilitate care va dura zeci de ani.
  • Curățarea este ușoară.
  • Nu au fost folosite substanțe chimice dăunătoare în producția acestui produs.
  • Este suficient de adaptabil pentru a lua forma unor obiecte precum picioarele.
  • Când este presat pe piele, se simte bine.
  • Se aplică frecvent la haine și articole de îmbrăcăminte la modă.

Dacă sunt îngrijite corespunzător, sandalele din piele vor dura o viață întreagă și se vor mula pe picioarele tale pentru un plus de confort. Pielea este durabilă, respirabilă și relativ ușor de curățat. Multe persoane, pe de altă parte, preferă să investească într-o pereche de sandale din piele, deoarece încălțămintea din piele este adesea extrem de la modă.

Pielea naturală este mai scumpă decât aproape orice alt material de încălțăminte. Deoarece majoritatea pielii pentru încălțăminte provine de la vacile de lapte bolnave, există o cantitate finită de piele creată în fiecare an. Pielea de vacă costă în jur de 6 dolari pe picior pătrat, în timp ce pielea de miel și pielea de bivoliță sunt mult mai scumpe.

Pieile sintetice sau "false" sunt alternative ieftine care arată aproape identic cu pielea naturală. Cu toate acestea, ele nu se comportă ca și pielea autentică. Pielea falsă se poate dezintegra cu ușurință, în special după o utilizare prelungită sau expunerea la umiditate excesivă.

Cauciucul este un material rezistent la apa

Sandalele de plajă din cauciuc pot face ceea ce pielea nu poate face: se pot uda! Cauciucul este de fapt rezistent la apă, așa că este o soluție de nerefuzat atunci când vine vorba de pantofi de plajă. Sandalele de plajă din cauciuc, pe de altă parte, sunt făcute să plutească, așa că nu vor cădea în valurile întunecate și sărate, pentru a nu mai fi văzute niciodată.

Sandalele de plajă din cauciuc sunt o opțiune comună pentru copii datorită acestor caracteristici. Oricine, însă, va beneficia de caracteristicile unei sandale din cauciuc durabile și fiabile.

Caracteristici

Cauciucul împărtășește unele caracteristici cu pielea, dar are, de asemenea, unele avantaje și dezavantaje distincte. Cauciucul, de exemplu, este:

  • Flexibil, dar capabil să își păstreze forma pentru perioade lungi de timp
  • Elastic în mod natural
  • Fără efort
  • Curățarea este floare la ureche.
  • Rezistent la apă
  • Țesătura este rezistentă la pete.
  • Suficient de durabilă pentru a fi folosită timp de mai mulți ani

Cauciucul care a fost scufundat în apă pentru o perioadă îndelungată de timp se va deteriora și va începe să se ciobească. Pe de altă parte, sandalele din cauciuc care sunt curățate și uscate prompt după o zi la plajă au șanse să dureze mai mulți ani.

Costul

Costurile cauciucului sunt, de obicei, mai mici decât cele ale pielii. În mod normal, cauciucul costă între 0,50 și 1,00 dolari pe kilogram. Pantofii din cauciuc sunt extrem de ieftin de fabricat și de vândut, deoarece de obicei cântăresc mai puțin de o livră.

Sandalele din cauciuc ar putea fi o opțiune bună pentru cumpărătorii care caută cel mai bun preț sau cea mai bună ofertă. Deși s-ar putea să nu fie la fel de la modă ca alte stiluri de încălțăminte, ele sunt frecvent cele mai ieftine și mai ușoare.

Care este cel mai bun material pentru plajă?

Aceasta este o problemă la care este dificil de răspuns. Faptul este că răspunsul corect va fi diferit de la o persoană la alta. Acest lucru se datorează faptului că fiecare are interese personale diferite și constrângeri financiare diferite de luat în considerare.

Cauciucul este alegerea cea mai lipsită de griji și, probabil, cea mai bună opțiune pentru sandale de calitate pentru copii.

Cauciucul este rezistent la apă, plutește și poate rezista la multe abuzuri înainte de a da semne de uzură.

În plus, este extrem de strălucitor.

Pielea, pe de altă parte, este cea mai la modă alegere.

Pielea este o alternativă atemporală, șic și complet naturală la materialele sintetice.

Gama imensă de sandale pentru femei pline de farmec disponibile va încânta femeile preocupate de modă.

Bineînțeles, există mai multe caracteristici, beneficii și dezavantaje care trebuie cântărite înainte de a lua o decizie finală de cumpărare.

Astăzi este cel mai bun moment pentru a obține cea mai bună pereche de sandale de plajă.

Atunci când căutați o nouă pereche de sandale de plajă, atât pielea, cât și cauciucul sunt opțiuni excelente.

Acestea sunt suficient de rezistente pentru a supraviețui orelor de mers pe plajă și suficient de ușor de curățat pentru a asigura o călătorie de întoarcere fără nisip.

Pielea, pe de altă parte, ar necesita mai multă atenție și întreținere înainte, în timpul și după o excursie la plajă.

Sandalele din cauciuc ar putea fi cea mai bună opțiune dacă o opțiune cu întreținere redusă este mai importantă.

Nu ezitați să ne contactați dacă mai aveți întrebări despre sandalele potrivite pentru plajă.

Lasa u comentariu

Comenturile trebuie aprobate inainte de postare.