Reduceri pana la -60%

Amely Shoes de peste 30 de ani pe piata din Romania.

Vară 2021 Fashion Design Vestimentar Ultra-hip

Vară 2021 Fashion Design Vestimentar Ultra-hip

Amely SRL |

Designerii și iubitorii de modă vor profita de numeroasele și valoroasele tendințe din lumea modei, aflate în continuă schimbare. Vara, în special, le oferă designerilor multe oportunități de a profita de tendințele favorabile pentru vânzări.

Deși observăm modele similare cu cele din primăvară în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru femei și designul culorilor. Vedem câteva tendințe noi în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru bărbați. Deoarece ambele sezoane sunt spate în spate și au o mulțime de suprapuneri. Modelele de primăvară și de vară sunt oarecum împletite. Atunci când decid pe ce să se concentreze în timpul verii, designerilor le va fi dificil să țină pasul cu unele dintre tendințele mai subtile. Având în vedere cât de repede se schimbă tendințele, acordarea atenției la unele dintre cele mai fine detalii va ajuta marca să câștige tracțiune în rândul clienților. Continuați să citiți pentru a afla care sunt cele mai importante tendințe de vară.

Pandemia este sigură și șic datorită măștilor la modă

În 2020, pandemia COVID-19 a dominat toate industriile. Măștile au crescut în popularitate în lumea modei și vor continua să o facă și în 2021. Influencerii din domeniul modei s-au grăbit să integreze măștile în diverse look-uri, pe măsură ce utilizarea măștilor continuă. Datorită versatilității și universalității lor, măștile negre sunt o alegere bună pentru majoritatea ținutelor. Măștile colorate și cu modele pentru diverse ținute sunt o altă tendință care câștigă popularitate atât în rândul designerilor, cât și al consumatorilor. Pe World Fashion Channel, puteți vedea câteva exemple de diferite look-uri cu măști.

Tendințele modei de vară 2021 pentru femei și bărbați

Mama cu copilul ei se adapteaza restrictilor pe plaja cu masca.

O gamă largă de ținute va fi în vizorul cumpărătorilor de îmbrăcăminte care se identifică cu femeile în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru femei. Jachetele supradimensionate, eșarfele și cizmele până la genunchi se numără printre punctele de atracție ale tendinței. Paltoanele din imitație de piele au fost populare în vara anului 2020 și au fost similare cu paltoanele supradimensionate care au fost populare în acest an, dar materialul nu mai este exclusiv din imitație de piele.

În ceea ce privește accesoriile, sandalele sunt din nou la modă. Pantofii purtați peste pantaloni și tocurile cu vârful pătrat au fost tendințe comune în materie de încălțăminte în vara anului 2020, care sunt apropiate de tendința sandalelor din 2021. Cu toate acestea, modelele de sandale din acest an ar fi mai disponibile pentru o gamă mai largă de grupuri demografice, ceea ce ar putea duce la vânzări mai mari de sandale pentru branduri decât anul trecut.

Tendințe în materie de modă pentru femei în vara anului 2021

Florile și dungile vor domina tendințele în materie de țesături în îmbrăcămintea masculină. Cu predominanța florilor de la Tom Ford și Burberry și a dungilor verticale și orizontale de la Tommy Hilfiger și Hugo Boss. În ceea ce privește cămășile cu nasturi, acestea sunt un bun prilej de vară, dar ar trebui să fie confecționate din materiale mai ușoare, cum ar fi inul, bumbacul sau un hibrid de in și bumbac. Mărci precum J. Crew și Cottonon oferă o gamă largă de cămăși cu nasturi din in, care rămân noi și exclusive, fiind în același timp mai potrivite pentru vremea mai caldă. În cele din urmă, se așteaptă ca pantofii de barcă și Vans să rămână elemente clasice de vară pentru încălțămintea masculină.

Culorile verii în 2021

Vara anului 2021 va fi dominată de tonuri neutre și pastelate. Culorile strălucitoare au fost în centrul atenției în vara anului 2020, dar acestea vor juca un rol mai mic în paleta de tendințe din acest sezon. Culorile mai blânde, precum galbenul, vor domni suprem, în special pe piața accesoriilor, unde vor fi disponibile produse precum gențile de mână de culoare galbenă melodioasă. Alte culori care trebuie căutate includ roz, magenta, mandarine și verde deschis.

Alte articole:

Lasa u comentariu

Comenturile trebuie aprobate inainte de postare.