Reduceri pana la -60%

Amely Shoes de peste 30 de ani pe piata din Romania.

Cum sa curățați pantofii din piele naturala? (in 5 pasi).

Cum sa curățați pantofii din piele naturala? (in 5 pasi).

Amely SRL |

Nimic nu completează un ansamblu ca o pereche de pantofi eleganți din piele. Dacă aveți o pereche frumoasă de pantofi din piele, ar trebui să îi curățați în mod regulat pentru a vă proteja investiția. Nu vă faceți griji, aceasta nu este o procedură atât de dificilă precum v-ați aștepta. Curățarea pantofilor din piele este simplă, atâta timp cât aveți la îndemână echipamentul potrivit. Țineți cont de faptul că atunci când pielea se udă, se micșorează, se usucă și se crapă, așa că, în zilele ploioase, lăsați acasă încălțările din piele și nu folosiți apă pentru a le curăța.

Time needed: 1 hour.

5 pasi pentru curatarea incaltamintei din piele naturala.

  1. Scoateti sireturile.

    Scoate-ți șireturile pentru a le păstra în siguranță în timp ce mături. Scoateți ușor șireturile de la pantofi și puneți-le deoparte dacă pantofii dvs. din piele le au. Deoarece șireturile sunt de obicei făcute din pânză, iar detergentul și luciul pentru piele ar trebui să le păteze, nu folosiți niciodată produse de curățarea a pielii fără să le îndepărtați mai întâi.
    Dacă șireturile sunt murdare, puneți-le într-o pungă cu plasă și spălați-le în mașina de spălat.

  2. Folositi o perie.

    Se poate folosi o perie cu peri moi pentru a îndepărta murdăria și resturile. Ridicați pantoful cu mâna nondominantă și folosiți cealaltă mână pentru a freca ușor peria de suprafața pantofului pentru a îndepărta murdăria. Periați ușor și încet pentru a evita zgârierea pielii cu peria. Treceți peria de-a lungul cusăturilor și tălpilor pantofilor pentru a fi minuțioasă. Primul
    Dacă pantofii dvs. din piele sunt deja curați, nu este nevoie să îi curățați. Totuși, dacă tocmai ați ajuns acasă și ați observat câteva zgârieturi sau bucăți de murdărie lipite de pantofi, aceasta este o idee inteligentă.
    Dacă folosiți o perie de sârmă sau ceva cu peri aspri, riscați să zgâriați pielea dacă nu sunteți atent.

    perie pantof

  3. Folositi detergent pentru piele.

    Cu un detergent pentru piele și o perie delicată, îndepărtați zgârieturile și petele persistente. Aplicați o cantitate mică de detergent pentru piele pe o perie cu peri moi și folosiți perii pentru a șterge ușor suprafața pielii. Frecați detergentul pe piele cu peria, cu o mișcare de du-te-vino, ca și cum v-ați șterge praful de pe pantofi. Periați pielea prăfuită până când aceasta revine la gloria de odinioară.
    Detergentul pentru piele este un produs unic, dar este extrem de util dacă doriți să vă păstrați pantofii din piele curați.
    Dacă nu aveți o perie cu peri moi, o cârpă curată din microfibră va fi suficientă.
    Atunci când vă curățați pantofii din piele, evitați să folosiți apă. Apa face ca pielea să se micșoreze și, de asemenea, poate usca pielea în timp, făcând pantofii dvs. rigizi și încrețiți.

  4. Pete uleioase.

    Pentru a absorbi petele de ulei și grăsime, presărați pudră de talc pe ele. Dacă pantofii dvs. din piele au o pată aspră de ulei sau de grăsime, folosiți o substanță absorbantă, cum ar fi talcul sau pudra pentru copii, pentru a o acoperi. Lăsați 2-3 ore pentru ca uleiul să se absoarbă. Folosind un șervețel delicat, îndepărtați ușor pudra. 3] Este mulțumitor să îndepărtezi pudra și să vezi cum dispare pata de grăsime. Deoarece pudra atrage umezeala din uleiul sau grăsimea din piele, aceasta funcționează.
    Amidonul de porumb poate fi, de asemenea, utilizat pentru a absorbi petele de ulei, dar trebuie lăsat să acționeze timp de 7-8 ore pentru a absorbi complet uleiul.

    amidon

  5. Folositi balsam special pentru piele.

    Pentru a vă asigura, după curățarea pantofilor din piele continuati cu acest pas. Curățați pantofii cu aceeași perie sau cârpă pe care ați folosit-o pentru a-i curăța sau luați una nouă. Aplicați o picătură de balsam pentru piele pe partea superioară a pantofilor din piele și folosiți peria sau cârpa pentru a-l întinde. Lăsați câteva minute pentru ca balsamul să se usuce înainte de a peria sau de a șterge orice fulgi uscați. 4> Folosiți un balsam pentru piele care să completeze culoarea pantofilor dvs. Luați un balsam pentru piele neagră, de exemplu, dacă aveți pantofi din piele neagră.

    balsam

Alte sfaturi pentru mentinerea curata a pielii.

Să porți aceeași pereche de pantofi de piele două zile la rând nu este o idee bună și, dacă poți, alternează-i în mod egal. Pantofii din piele au nevoie de timp pentru a se usca după ce au absorbit umezeala.

A da pantofilor o periere ușoară și rapidă cu peria de pantofi din păr de cal după ce îi purtați este un bun obicei pe care trebuie să-l adoptați. În ceea ce privește frecvența curatatului, totul depinde de cât de des îi purtați și de condițiile la care îi expuneți. O dată pe lună este un bun punct de plecare pentru a mentine pielea curata.

Acordându-le o zi pentru a respira, va contribui la prelungirea semnificativă a duratei de viață a pantofilor dumneavoastră, si mentinerea curata a pielii. A da pantofilor o periere ușoară și rapidă cu peria de pantofi din păr de cal după ce îi purtați este un bun obicei pe care trebuie să-l adoptați. În ceea ce privește frecvența cu care îi puteți condiționa, totul depinde de cât de des îi purtați și de condițiile la care îi expuneți. O dată pe lună este un bun punct de plecare.

Lasa u comentariu

Comenturile trebuie aprobate inainte de postare.